ISTIMEWA FEBRUARY

DAPATKAN PRODUK-PRODUK DARI TAPA SEQUEL PADA BULAN FEBRUARI 2009 INI DAN NIKMATI KADAR DISKAUN PADA 20% BAGI PESANAN 10 UNIT DAN KEATAS. PESANAN SAH MELALUI MODERATOR SAHAJA. TERIMA KASIH

Monday, November 10, 2008

4u PEARL

4u PEARL menjadikan anda lebih anggun... langsing... ketat... gebu... segar... dan bertenaga..

PEARL COLLAGEN & WHITENING DRINK with VITAMIN C

PEARL Collagen & Whitening Drink with Vitamin C merupakan minuman kesihatan yang diadun khas bagi sesiapa yang mengimpikan kulit yang sihat dan tampak menawan serta sesuai diamalkan oleh lelaki dan wanita. Ianya bertindak untuk menambahkan kekurangan kolagen di dalam badan dan menggantikan kolagen yang telah rosak. Selain itu, ianya juga bertindak untuk mencegah kanser, melambatkan proses penuaan, serta membantu tubuh menyerap zat besi. Antara kandungan utama produk ini ialah kolagen, pemutih semulajadi, barli dan vitamin C.
WM: RM 49.90
EM: RM 53.00PEARL V-LADY DRINK

PEARL V-Lady Drink merupakan minuman kesihatan yang dirumus khas untuk penjagaan dalaman wanita. Minuman ini berfungsi sebagai rawatan untuk penyakit keputihan, bahan pelawas kerana kandungan serat yang tinggi serta membina tisu-tisu yang rosak terutama selepas bersalin, memberi tenaga kepada wanita, mengurangkan segugut ketika haid, menstabilkan kandungan hormon estrogen dalam badan, merapatkan dinding-dinding uterus serta membantu mengecutkan rahim.
WM: RM 45.90
EM: RM 49.00PEARL SLIM & FIBRE JUICE

PEARL Slim & Fibre Juice merupakan minuman bagi lelaki dan wanita yang mementingkan penjagaan bentuk badan dan sistem penghadaman. Minuman ini adalah gabungan daripada herba-herba berkhasiat yang berfungsi mengurangkan masalah berat badan dan kandungan serat yang tinggi bagi melancarkan sistem penghadaman. Kandungan PEARL Slim terdiri daripada herba terpilih seperti asam gelugor (mengandungi sebatian kimia Hydroxcytric acid-HCA), halia bara, mastaki dan fiber. Minuman ini sangat sesuai bagi mencapai berat badan yang ideal dan melancarkan sistem penghadaman.
WM: RM 45.90
EM: RM 49.00PEARL 4U LADY LOTION

Merupakan lotion keperibadian dan keintiman wanita. Lotion ini mengandungi herba yang penting iaitu Puereria Mirifica. Lotion ini berfungsi mengeluarkan pheromone yang dapat menarik keinginan seksual pasangan melalui deria bau. Selain itu, ia dapat merapat dan mengetatkan kambali vagina serta membantu memudarkan kesan gelap pada kulit dan mengekalkan warna semulajadi serta mampu merawat kesan kedutan kulit di bahagian faraj.
WM: RM 45.90
EM: RM 49.00PEARL MIRIFICA ENHANCER CREAM

PEARL Mirifica Enhancer Cream mengandungi Ubi Bidadari Putih yang merupakan penawar dalam membantu anda memiliki payudara idaman anda. Penghasilan produk PEARL ini memberi impak kepada saiz idaman malahan mengandungi agen anti-kancer yang dapat mengelakkan penyakit barah payudara. Selain itu, krim ini juga membantu untuk mengangkat dan menganjalkan kembali payudara yang mengendur, memantapkan lagi bentuk payudara agar menjadikan ia lebih padat dan membesarkan kembali payudara yang mengalami pertumbuhan terbantut.
WM: RM 60.00
EN: RM 63.10

No comments: